header
新會員登記
新會員登記
|
登入電郵
用戶名稱/電郵
密碼
登入
忘記密碼
維持登入
分享
facebook 分享
email 分享
login bar
PHOTOG SEARCH
Photog Search Facebook fan page

版主推介

 > 

【佳作巡禮】能歷久回味的Big Day相 - Herz Photography

攝影師專頁
Herz Photography
98773051
家庭 , 本地婚紗 , 本地婚禮 , 海外婚紗
家庭
本地婚紗
本地婚禮
海外婚紗
facebook分享
分享
電郵分享
分享
收藏
發送訊息
類別:
本地婚禮
2013-07-23

衝上雲宵2話要「珍惜身邊嘅人」。你有無?人會因為工作不順或湊B辛苦而疏忽身邊人的感受。

累積感情好難、破壞關係好易。當你下次發「皮四」之前,停一下,回想你結婚當日,最喜歡的一張相,冷靜一下,那樣就可能會「皮四」大減!

Herz Photography既呢一張相好簡單,但係好真實。我感受到呢對新人當日心裡面的幸福。Big Day可以有一張能歷久回味的相,設定為facebook cover photo,做電話wallpaper,深深刻於腦內某個位置,好好記住你為何要跟這個身邊人一齊走過這一世。

 

facebook分享
分享
電郵分享
分享
收藏
發送訊息
頁苜
尋找攝影師
搜尋
搜尋
網站索引
|
|
|
Copyright © 2012-2019 Photog Search Limited 版權所有 不得轉載。